Sunday, October 20, 2013

On the border

Kuten kerroinkin eilisissä merkinnöissä kävin isäntäperheeni kanssa vaeltamassa Bukhansanilla. Luonto täällä on todella kaunista ja sitä on hyvin vaikea tallentaa kuville, mutta yritin parhaani!
As I told yesterday we went hiking in Bukhansan national park with my hostfamily. The nature is too beautiful in here so it's very hard to capture it on the pictures, but I tried my best!
 

 

Vierailimme myös Odu vuorella sijaitsevassa näköalatornissa, DMZ:llä ja Imjingakilla sijaitsevassa huvipuistossa.
We also went to Odusan Observatory, DMZ and in an amusement park located in Imjingak.
 


 Loppuun vielä pari kuvaa työpaikkani ympäristöstä sekä entisestä isäntäperheestäni.
I'm ending this post with few pictures of the surroundings of my work place and about my ex host family.
3 comments:

 1. Hei! Olipas kiva lukea taas pitkästä aikaa blogiasi. Harmi etta jouduit luopumaan perheestäsi :/ Miksi niin et ollut tarpeeksi korealainen? Itsellä on myös suunnitteilla lähteä vapaaehtoistyöhön Koreaan ja olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi :) Myös ICYEstä olisi kiva kuulla jotain kommentteja, että miksi päädyit juuri siihen ja miten se sitten loppujen lopuksi on sujunut

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veikkaan että suurin syy oli se, että minulla kesti liian pitkään olla "normaalisti" lasten seurassa. Olin ensimmäinen ulkomaalainen heidän perheessään, joten he eivät olleet koskaan aikaisemmin kokeneet vaihtarin kanssa elämistä. Lapsille oli alkuun todella vaikea olla minun kanssani, joten se ei helpottanut sopeutumista lapsiin minunkaan osaltani. Koreassa eletään kiirehtimällä, joten uskon, että osittain tämä "en ollut riittävän korealainen" suhtautuminen liittyi juuri siihen.
   Mukava kuulla, että olet ajatellut vapaaehtoiseksi lähtöä. Voin todellakin suositella Koreaan tulemista jos yhtään mielenkiintoa on! ICYEn valitsin lähinnä sen takia, että lähtö oli helpoin heidän kauttaan. Melkein kaikki on järjestetty valmiiksi ja järjestön toiminta on todella kattava sekä ICYEn kautta pääsi Koreaan vuodeksi. Vaikka ohjelmamaksu onkin hieman kalliimpi kuin esimerkiksi joissain muissa järjestöissä, koin kuitenkin, että maksan mielummin hieman enemmän ja lähden turvallisin mielin tien päälle, koska tuki on koko ajan lähellä ja apua saa aina kuin tarvitsee. Olen kertonut hieman syistäni lähteä aiemmissa merkinnöissä jos niitä olet lueskellut. Voit pistellä minulle kysymyksiä yms mitä ikinä keksitkään emaililla krista.raitio@hotmail.com niin vastailen mielläni tarkemminkin! :)

   Delete
 2. Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Toivottavasti saat kivan isäntäperheen seuraavaksi. Laittelen emailia ja kysymyksiä piakkoin :)

  ReplyDelete