Sunday, October 20, 2013

Working for thanks giving

Matka jatkuu kuvien parissa. Itse seremoniat ja hautavierailut Chuseokin aikaan olivat jotain mitä ei Suomessa koe ikinä ja vietimme monta päivää maaseudulla, joten pääsin kokemaan kaikkea uutta ja hienoa Chuseokin aikana. Läjäpäittäin kuvia Chuseokin vietosta. 
 So the trip continues with photos. The ceremonies and grave tomb visits during Chuseok were something that I've never experienced in Finland and also because we spended so many days in the country I experienced so many new and great things. So here's plenty of pictures that I took during Chuseok.


Olen myös pikku hiljaa uskaltanut räpsiä kuvia työpaikallani lasten kanssa. Työskentelen suurimman osan ajastani vammaisten parissa, joten tässä nyt muutamia kuvia vielä lempilapsistani!
I've finally started to being able to get photos from my work also. Most of my time at work I spend with disabled people so here's few pictures of my favorite kids in there!
 

2 comments:

 1. Moikka!

  Vieläkö kirjoittelet blogia, vai onko nyt ollut vaan pidempi tauko? Hauska lukea muiden kokemuksia, kun itsekin harkitsen tällä hetkellä vapaaehtoiseksi lähtemistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Edelleen kirjoittelen, nyt vain tauko on tosiaan ollut harmittavan pitkä. On ollut jo merkintä valmiina yli kuukauden ajan, mutta nettiyhteyden huonouden vuoksi en ole vielä saanut sitä päivitettyä kun kuvat eivät lataudu millään. Lisäksi on ollut niin paljon tekemistä viime aikoina sekä sairastelin paljon viime kuussa niin en myös sen takia ole blogia ehtinyt miettiä sen suuremmin, surkujen surku. Pyrin nyt viikonloppuna menemään kahvilaan jossa saan tehdä työt rauhassa hyvällä netillä :)

   Delete